Pure me salmon, patate të ëmbël dhe domate për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Është e rëndësishme të shtoni në dietën e fëmijës suaj omega 3, omega 6, omega 9 dhe një burim shumë i mirë për to është salmoni. Kjo recetë me salmon, patate të ëmbël dhe domate është një kombinimin fantastik shijes dhe vlerash ushqyese.

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
Produktet kryesore
1

Vendosni në zjarr një tenxhere të vogël dhe shtoni në të gjalpin. Shtoni qepën dhe kavërdiseni për 2-3 minuta, më pas shtoni patatet dhe brothin dhe lëreni të ziejë për 10 minuta.

2

Shtoni më pas salmonin dhe domatet, dhe lërini edhe 5 minuta të ziejnë , ose derisa të shikoni që salmoni është gatuar plotësisht.

3

Në fund kalojini përbërësit në një blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Category, , CuisineCooking Method,

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1

Vendosni në zjarr një tenxhere të vogël dhe shtoni në të gjalpin. Shtoni qepën dhe kavërdiseni për 2-3 minuta, më pas shtoni patatet dhe brothin dhe lëreni të ziejë për 10 minuta.

2

Shtoni më pas salmonin dhe domatet, dhe lërini edhe 5 minuta të ziejnë , ose derisa të shikoni që salmoni është gatuar plotësisht.

3

Në fund kalojini përbërësit në një blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me salmon, patate të ëmbël dhe domate për fëmijë