Pure me pjeshkë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Dëshironi një recetë të re për fëmijën tuaj? Pureja e pjeshkës ka një shije të shkëlqyer. Nëse pureja është shumë e lëngshëm, mund të shtoni pak krem orizi për fëmijë për ta trashur.

Yields2 Servings
Prep Time5 minsTotal Time5 mins
Produktet kryesore
1
pure

Fillimisht qëroni lëkurën e pjeshkës dhe largoni bërthamën.

2
pure

Më pas kalojeni në një blender dhe punojeni derisa të formohet pure. Nëse dëshironi mund të shtoni pak oriz për fëmijë, në mënyrë që pureja të trashet.

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
pure

Fillimisht qëroni lëkurën e pjeshkës dhe largoni bërthamën.

2
pure

Më pas kalojeni në një blender dhe punojeni derisa të formohet pure. Nëse dëshironi mund të shtoni pak oriz për fëmijë, në mënyrë që pureja të trashet.

Pure me pjeshkë për fëmijë