Pure me patate të ëmbël për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Pureja me patate të ëmbla është një vakt i shkëlqyeshëm për fëmijën tuaj dhe mund ta përzieni fare mirë me qumështin e tij të zakonshëm, qoftë qumëshit i gjirit ose qumështi i formulës. Një recetë mjaft e shpejtë për tu pregatitur dhe më një shije të ëmbël.

Yields3 Servings
Prep Time5 minsCook Time45 minsTotal Time50 mins
Poduktet kryesore
1

Nxehni furrën në 200⁰C. Vendosni në një tepsi patatet dhe piqini në furrë për 40-45minuta ose derisa të shikoni që patatet janë pjekur plotësisht.

2

Më pas largojini nga furra dhe lërini të ftohet. Largoni me kujdes lëkurën nga patatja dhe kalojini në një blender së bashku me qumështin. Punojini derisa të formohet pureja

Ingredients

Poduktet kryesore

Directions

1

Nxehni furrën në 200⁰C. Vendosni në një tepsi patatet dhe piqini në furrë për 40-45minuta ose derisa të shikoni që patatet janë pjekur plotësisht.

2

Më pas largojini nga furra dhe lërini të ftohet. Largoni me kujdes lëkurën nga patatja dhe kalojini në një blender së bashku me qumështin. Punojini derisa të formohet pureja

Pure me patate të ëmbël për fëmijë