Pure me patate të ëmbël, brokoli dhe bizele për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Fëmija juaj do ta adhurojë këtë kombinim të patates së ëmbël, brokolit dhe bizeles. Nëse dëshironi, brokolin mund ta zëvendësoni edhe me spinaq.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Produktet kryesore
1
pure

Fillimisht qërroni lëkurën e patates së ëmbël dhe më pas preni pataten dhe brokolin në copa të vogla.

2
pure

Vendosini perimet të ziejnë me avull, patatja e ëmbël për 3-4 minuta, brokolin për 4 minuta dhe bizelet për 5 minuta.

3
pure

Më pas kalojini perimet në një blender shtoni 75 ml ujë dhe punojini derisa të formohet pure.

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
pure

Fillimisht qërroni lëkurën e patates së ëmbël dhe më pas preni pataten dhe brokolin në copa të vogla.

2
pure

Vendosini perimet të ziejnë me avull, patatja e ëmbël për 3-4 minuta, brokolin për 4 minuta dhe bizelet për 5 minuta.

3
pure

Më pas kalojini perimet në një blender shtoni 75 ml ujë dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me patate të ëmbël, brokoli dhe bizele për fëmijë