Pure me mollë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Pureja me mollë, ka një shije të mrekullueshme të cilën fëmija juaj do ta adhurojë. Më së tepërmi zgjidhni varitetet e mollës që janë të ëmbla, si dhe sigurohuni që fruit të jetë mjaftueshëm i pjekur.

Yields2 Servings
Prep Time3 minsCook Time8 minsTotal Time11 mins
Produkte kryesore
1
pure

Fillimisht largoni lëkurën, farat dhe preni në copa të vogla mollët.

2
pure

Më pas hidhni në një tenxhere të vogël ujin ose lëngun e mollës, mollët dhe vendosini në zjarrë për 6-8 minuta.

3
Pure me mollë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas gjithë përbërësit që keni në tenxhere kalojini në një blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Category, CuisineCooking MethodTags, ,

Ingredients

Produkte kryesore

Directions

1
pure

Fillimisht largoni lëkurën, farat dhe preni në copa të vogla mollët.

2
pure

Më pas hidhni në një tenxhere të vogël ujin ose lëngun e mollës, mollët dhe vendosini në zjarrë për 6-8 minuta.

3
Pure me mollë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas gjithë përbërësit që keni në tenxhere kalojini në një blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me mollë për fëmijë