Pure me mollë, luleshtrydhe dhe pjeshkë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Një kombinimin shumë I mirë i mollës, pjeshkës dhe luleshtrydhes. Të treja frutat janë mjaft të pasura me nutrient për fëmijën tuaj, mbi të gjitha luleshtrydhja dhe pjeshka do ti falin pures një shije lehtësisht të ëmbël dhe fort të pëlqyeshme nga fëmijët.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time7 minsTotal Time12 mins
Produkte kryesore
1
Pure me mollë, luleshtrydhe dhe pjeshkë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht largoni lëkurën dhe farat nga molla dhe pjeshka. Më pas prejini në copa të vogla frutat.

2
Pure me mollë, luleshtrydhe dhe pjeshkë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas zieni me avull, mollën për 4 minuta, ndërsa pjeshkën dhe luleshtrydhet për 3 minuta. Kalojini frutat në një blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Category, , CuisineCooking Method

Ingredients

Produkte kryesore

Directions

1
Pure me mollë, luleshtrydhe dhe pjeshkë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht largoni lëkurën dhe farat nga molla dhe pjeshka. Më pas prejini në copa të vogla frutat.

2
Pure me mollë, luleshtrydhe dhe pjeshkë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas zieni me avull, mollën për 4 minuta, ndërsa pjeshkën dhe luleshtrydhet për 3 minuta. Kalojini frutat në një blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me mollë, luleshtrydhe dhe pjeshkë për fëmijë