Pure me mollë, dardhë dhe kanellë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

E lehtë për tu tretur nga foshnjat, kjo pure me mollë, dardhë dhe kanellë është një kombinim ideal nëse fëmija juaj është 4-6 muajsh. Më shumë rekomandohet të zgjidhni mollë të ëmbla.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time8 minsTotal Time13 mins
Produktet kryesore
1
pure

Fillimisht largoni lëkurën dhe farat nga frutat dhe më pas prejini në copa të vogla.

2
pure

Hidhini frutat e prera në një tenxhere të vogël, shtoni në të ujin ose lëngun e mollës, kanellën dhe vendosini në zjarr për 6-8 minuta.

3
Pure me mollë, dardhë dhe kanellë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas kalojini në blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
pure

Fillimisht largoni lëkurën dhe farat nga frutat dhe më pas prejini në copa të vogla.

2
pure

Hidhini frutat e prera në një tenxhere të vogël, shtoni në të ujin ose lëngun e mollës, kanellën dhe vendosini në zjarr për 6-8 minuta.

3
Pure me mollë, dardhë dhe kanellë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas kalojini në blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me mollë, dardhë dhe kanellë për fëmijë