Pure me kungull dimëror dhe dardhë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Kungulli dimëror tretet lehtë nga fëmijët dhe është një burim i mirë i betakarotenit dhe vitaminave C dhe E. Këshilla kryesore, ziejini mirë të dyja produktet para se të pregatisni puren.

Yields6 Servings
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
Produktet kryesore
1
pure

Fillimisht largoni lëkurën dhe farat nga kungulli dhe dardha, dhe më pas prejini në copa të vogla.

2
pure

Vendoseni të ziejni me avull, kungullin për 12 minuta, ndërsa dardhën për 5 minuta.

3
Pure me kungull dimëror dhe dardhë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kalojini frutat në blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Category, , CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
pure

Fillimisht largoni lëkurën dhe farat nga kungulli dhe dardha, dhe më pas prejini në copa të vogla.

2
pure

Vendoseni të ziejni me avull, kungullin për 12 minuta, ndërsa dardhën për 5 minuta.

3
Pure me kungull dimëror dhe dardhë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kalojini frutat në blender dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me kungull dimëror dhe dardhë për fëmijë