Kungulli dhe karrota janë të shkëlqyera për të pregatitur pure për foshnjat, për shkak të aromës së tyre natyrale të ëmbël dhe teksturës së tyre e cila jep një pure shumë kremoze.

Largoni lëkurën dhe preni në copa të vogla kungullin dhe karrotën.

Vendosini të ziejnë me avull për 15-20 minuta, ose derisa të shikoni që perimet janë zbutur.

Më pas kalojini në blender, shtoni gjalpin, qumështin dhe punojini derisa të formohet pure. Nëse është e nevojshme mund të shtoni dhe kremin e orizit për ta trashur.
Ingredients
Directions

Largoni lëkurën dhe preni në copa të vogla kungullin dhe karrotën.

Vendosini të ziejnë me avull për 15-20 minuta, ose derisa të shikoni që perimet janë zbutur.

Më pas kalojini në blender, shtoni gjalpin, qumështin dhe punojini derisa të formohet pure. Nëse është e nevojshme mund të shtoni dhe kremin e orizit për ta trashur.