Pure me kungull dhe karrotë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Kungulli dhe karrota janë të shkëlqyera për të pregatitur pure për foshnjat, për shkak të aromës së tyre natyrale të ëmbël dhe teksturës së tyre e cila jep një pure shumë kremoze.

Yields6 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Produkte kryesore
1
pure

Largoni lëkurën dhe preni në copa të vogla kungullin dhe karrotën.

2
pure

Vendosini të ziejnë me avull për 15-20 minuta, ose derisa të shikoni që perimet janë zbutur.

3
Pure me kungull dhe karrotë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas kalojini në blender, shtoni gjalpin, qumështin dhe punojini derisa të formohet pure. Nëse është e nevojshme mund të shtoni dhe kremin e orizit për ta trashur.

Category, , CuisineCooking MethodTags, ,

Ingredients

Produkte kryesore

Directions

1
pure

Largoni lëkurën dhe preni në copa të vogla kungullin dhe karrotën.

2
pure

Vendosini të ziejnë me avull për 15-20 minuta, ose derisa të shikoni që perimet janë zbutur.

3
Pure me kungull dhe karrotë për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas kalojini në blender, shtoni gjalpin, qumështin dhe punojini derisa të formohet pure. Nëse është e nevojshme mund të shtoni dhe kremin e orizit për ta trashur.

Pure me kungull dhe karrotë për fëmijë