Pure me karrota për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Nëse po filloni ti ndërprisni qumështin e gjirit fëmijës suaj, sigurohuni që pureja e karrotës të jetë pjesë e dietës së fëmijës. Karrotat janë shumë të buta pasi gatuhen dhe me një shije të pëlqyeshme.

Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins
Produktet kryesore
1
pure

Fillimisht largoni lëkurën nga karrotat dhe prejini në copa të vogla.

2
pure

Më pas ziejini në në avull për 15-20 minuta.

3
Pure me karrota për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas kalojini karrotat në blender dhe punojini derisa të formohet pure. Nëse fëmija juaj e ka të vështirë ta kapërdijë puren kur është shumë e koncentruar, shtoni pak nga uji që përdorët për zierjen, në mënyr që ta holloni pak puren.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
pure

Fillimisht largoni lëkurën nga karrotat dhe prejini në copa të vogla.

2
pure

Më pas ziejini në në avull për 15-20 minuta.

3
Pure me karrota për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas kalojini karrotat në blender dhe punojini derisa të formohet pure. Nëse fëmija juaj e ka të vështirë ta kapërdijë puren kur është shumë e koncentruar, shtoni pak nga uji që përdorët për zierjen, në mënyr që ta holloni pak puren.

Pure me karrota për fëmijë