Pure me bizele për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Një recetë shumë e shpejtë për tu pregatitur, perfekte për nënat dhe baballarët e ngarkuar me punë. Mund ta përdorni të kombinuar edhe me ushqime të tjera, si pureja e mollës, dardhës si dhe pjeshkës. Sigurohuni që të jetë mjaftueshëm i butë, që fëmija juaj ta ketë më të lehtë për ta tretur. Ju gjithashtu mund të përdornisi bizele të ngrira edhe të freskëta.

Yields12 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
Produktet kryesore
1

Ziejni bizelet me avull për 15 minuta.

2

Kalojini më pas në një blender së bashku me qumështin dhe punojini derisa të formohet pure.

Category, CuisineCooking MethodTags, ,

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1

Ziejni bizelet me avull për 15 minuta.

2

Kalojini më pas në një blender së bashku me qumështin dhe punojini derisa të formohet pure.

Pure me bizele për fëmijë