Pure me banana për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Pureja me banana është mjaft e lehtë për tu pregatitur dhe kërkon fare pak kohë. Pureja e bananes është e pasur me lëndë ushqyese dhe njëkohësisht do ti sigurojë fëmijës suaj plot energji.

Yields1 Serving
Prep Time2 minsTotal Time2 mins
Produktet kryesore
1
Pure me banana për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me ndihmën e një piruni shtypni një banana derisa të bëhet pure.

2
Pure me banana për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pak qumësht nëse dëshironi për ta holluar puren. Nëse fëmija është në muajt e parë, shtoni qumësht gjiri ose qumësht formule.

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Pure me banana për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me ndihmën e një piruni shtypni një banana derisa të bëhet pure.

2
Pure me banana për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pak qumësht nëse dëshironi për ta holluar puren. Nëse fëmija është në muajt e parë, shtoni qumësht gjiri ose qumësht formule.

Pure me banana për fëmijë