Pure me avocado për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Pureja e avokados është e pasur me lëndë ushqyese, si e tillë është e përkryer për fëmijën tuaj. Avokadoja është e pasur me yndyrna të pangopura, ‘lloji i mirë’ i yndyrës si dhe vitaminë E e cila forcon sistemin imunitar

Yields2 Servings
Prep Time2 minsTotal Time2 mins
Produkte kryesore
1
Pure me avocado për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Preni avokadon përgjysëm dhe me ndihmën e një luge merrni gjithë tulin.

2
Pure me avocado për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtypeni avokadon me nje pirun dhe nëse dëshironi mund ti shtoni pak qumësht për ta holluar. Nëse fëmija është në muaj e parë, përdoni qumësht gjiri ose qumësht formule.

Ingredients

Produkte kryesore

Directions

1
Pure me avocado për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Preni avokadon përgjysëm dhe me ndihmën e një luge merrni gjithë tulin.

2
Pure me avocado për fëmijë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtypeni avokadon me nje pirun dhe nëse dëshironi mund ti shtoni pak qumësht për ta holluar. Nëse fëmija është në muaj e parë, përdoni qumësht gjiri ose qumësht formule.

Pure me avocado për fëmijë