Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Për sot do t’ju tregojë një recetë sa të thjeshtë aq edhe të shijshme. Pula e pjekur në zgarë është një ndër të preferuarat e mia. Kërkon pak punë për pregatitjen e saj, por rezultati do jetë magjikë .Cfarë po prisni?!

Yields6 Servings
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr 45 mins
Produktet Kryesore
Garniturë (Opsionale)
1
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastroni me kujdes pulën dhe prejeni atë në copa të mëdha.

2
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas hidhni vaj, verë të bardhë, rozmarinë, lëng limoni, hudhër, timo, kanell, kripë dhe piper dhe vendosni në të copat e pulës. të marinohet për të paktën një orë, duke u kujdesur t'i ktheni ato shpesh. 1 orë

3
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqeni pulës në skarë dhe tregoni kujdes të rruani një pjesë të lëngut të marinimit në një tas, në të cilin do të shtoni verën e kuqe, kripën dhe specin. 30 Minuta.Përdorni këtë përzierje për ta shtuar sipër mishit të pulës.

4
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shërbejeni mishin e pulës të ngrohtë.Ju Bëftë mirë!

Category, , CuisineCooking Method, Diet

Ingredients

Produktet Kryesore
Garniturë (Opsionale)

Directions

1
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastroni me kujdes pulën dhe prejeni atë në copa të mëdha.

2
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas hidhni vaj, verë të bardhë, rozmarinë, lëng limoni, hudhër, timo, kanell, kripë dhe piper dhe vendosni në të copat e pulës. të marinohet për të paktën një orë, duke u kujdesur t'i ktheni ato shpesh. 1 orë

3
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqeni pulës në skarë dhe tregoni kujdes të rruani një pjesë të lëngut të marinimit në një tas, në të cilin do të shtoni verën e kuqe, kripën dhe specin. 30 Minuta.Përdorni këtë përzierje për ta shtuar sipër mishit të pulës.

4
Pulë e pjekur në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shërbejeni mishin e pulës të ngrohtë.Ju Bëftë mirë!

Pulë e pjekur në zgarë