Për sot do t’ju tregojë një recetë sa të thjeshtë aq edhe të shijshme. Pula e pjekur në zgarë është një ndër të preferuarat e mia. Kërkon pak punë për pregatitjen e saj, por rezultati do jetë magjikë .Cfarë po prisni?!

Pastroni me kujdes pulën dhe prejeni atë në copa të mëdha.

Në një tas hidhni vaj, verë të bardhë, rozmarinë, lëng limoni, hudhër, timo, kanell, kripë dhe piper dhe vendosni në të copat e pulës. të marinohet për të paktën një orë, duke u kujdesur t'i ktheni ato shpesh. 1 orë

Piqeni pulës në skarë dhe tregoni kujdes të rruani një pjesë të lëngut të marinimit në një tas, në të cilin do të shtoni verën e kuqe, kripën dhe specin. 30 Minuta.Përdorni këtë përzierje për ta shtuar sipër mishit të pulës.

Shërbejeni mishin e pulës të ngrohtë.Ju Bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Pastroni me kujdes pulën dhe prejeni atë në copa të mëdha.

Në një tas hidhni vaj, verë të bardhë, rozmarinë, lëng limoni, hudhër, timo, kanell, kripë dhe piper dhe vendosni në të copat e pulës. të marinohet për të paktën një orë, duke u kujdesur t'i ktheni ato shpesh. 1 orë

Piqeni pulës në skarë dhe tregoni kujdes të rruani një pjesë të lëngut të marinimit në një tas, në të cilin do të shtoni verën e kuqe, kripën dhe specin. 30 Minuta.Përdorni këtë përzierje për ta shtuar sipër mishit të pulës.

Shërbejeni mishin e pulës të ngrohtë.Ju Bëftë mirë!