Salca kremoze e specit të kuq e kthen këtë recetë në një pjatë me cilësi të larte, e pikasur nga djathi i dhisë dhe majdanozi i freskët. Do të dëshironi ta shtoni këtë recetë në menune tuaj të darkës.


Ngroheni furrën tuaj në 180 grade celcius. Në të njëjtën kohë, ngrohni një tigan në nxehtësi mesatare-të lartë. Sezoni kofshët me kripë dhe piper.

Shtoni vajin e kokosit në tiganin e nxehur më parë. Pasi vaji të jetë shkrirë, vendosni kofshët e pulës në tigan. Hidhni për 5 Minuta në secilën anë ose derisa pula të skuqet.

Specat e kuq të pjekur, hudhrën dhe vajin e ullirit i bëni në pure. Hidhni kremin e rëndë në specat e përzier, pastaj përziejeni derisa të përzihet plotësisht.

Hiqeni tiganin nga soba, pastaj derdhni salcën në pjesën e sipërme të kofshëve. Rrokullisni ato për të siguruar që të dyja anet të jenë të veshura.

Thërrmoni djathin e dhisë mbi pulën e salcuar. Kalojeni tiganin në furrë dhe më pas piqeni për 15 Minuta.

Dekorojeni me majdanoz të freskët para se ta shërbeni.
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën tuaj në 180 grade celcius. Në të njëjtën kohë, ngrohni një tigan në nxehtësi mesatare-të lartë. Sezoni kofshët me kripë dhe piper.

Shtoni vajin e kokosit në tiganin e nxehur më parë. Pasi vaji të jetë shkrirë, vendosni kofshët e pulës në tigan. Hidhni për 5 Minuta në secilën anë ose derisa pula të skuqet.

Specat e kuq të pjekur, hudhrën dhe vajin e ullirit i bëni në pure. Hidhni kremin e rëndë në specat e përzier, pastaj përziejeni derisa të përzihet plotësisht.

Hiqeni tiganin nga soba, pastaj derdhni salcën në pjesën e sipërme të kofshëve. Rrokullisni ato për të siguruar që të dyja anet të jenë të veshura.

Thërrmoni djathin e dhisë mbi pulën e salcuar. Kalojeni tiganin në furrë dhe më pas piqeni për 15 Minuta.

Dekorojeni me majdanoz të freskët para se ta shërbeni.