Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Salca kremoze e specit të kuq e kthen këtë recetë në një pjatë me cilësi të larte, e pikasur nga djathi i dhisë dhe majdanozi i freskët. Do të dëshironi ta shtoni këtë recetë në menune tuaj të darkës.

Pule me Salce Speci
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Perberesit per Salcen e Specit
Pergatitja
1
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën tuaj në 180 grade celcius. Në të njëjtën kohë, ngrohni një tigan në nxehtësi mesatare-të lartë. Sezoni kofshët me kripë dhe piper.

2
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni vajin e kokosit në tiganin e nxehur më parë. Pasi vaji të jetë shkrirë, vendosni kofshët e pulës në tigan. Hidhni për 5 Minuta në secilën anë ose derisa pula të skuqet.

3
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Specat e kuq të pjekur, hudhrën dhe vajin e ullirit i bëni në pure. Hidhni kremin e rëndë në specat e përzier, pastaj përziejeni derisa të përzihet plotësisht.

4
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni tiganin nga soba, pastaj derdhni salcën në pjesën e sipërme të kofshëve. Rrokullisni ato për të siguruar që të dyja anet të jenë të veshura.

5
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Thërrmoni djathin e dhisë mbi pulën e salcuar. Kalojeni tiganin në furrë dhe më pas piqeni për 15 Minuta.

6
Pule me Salce Speci

Dekorojeni me majdanoz të freskët para se ta shërbeni.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit
Perberesit per Salcen e Specit

Directions

Pergatitja
1
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën tuaj në 180 grade celcius. Në të njëjtën kohë, ngrohni një tigan në nxehtësi mesatare-të lartë. Sezoni kofshët me kripë dhe piper.

2
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni vajin e kokosit në tiganin e nxehur më parë. Pasi vaji të jetë shkrirë, vendosni kofshët e pulës në tigan. Hidhni për 5 Minuta në secilën anë ose derisa pula të skuqet.

3
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Specat e kuq të pjekur, hudhrën dhe vajin e ullirit i bëni në pure. Hidhni kremin e rëndë në specat e përzier, pastaj përziejeni derisa të përzihet plotësisht.

4
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni tiganin nga soba, pastaj derdhni salcën në pjesën e sipërme të kofshëve. Rrokullisni ato për të siguruar që të dyja anet të jenë të veshura.

5
Pule me Salce Speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Thërrmoni djathin e dhisë mbi pulën e salcuar. Kalojeni tiganin në furrë dhe më pas piqeni për 15 Minuta.

6
Pule me Salce Speci

Dekorojeni me majdanoz të freskët para se ta shërbeni.

Pule me Salce Speci