Pulë me përshesh nje pjate tradicionale e cila nuk duhet te mungoje naten e nderrimit te viteve.


Në një tenxhere, copëtoni tableten me shije pule. Shtoni vaj ulliri. Vendoseni pulën në tenxhere për të zierë.

Ne nje tas shtoni miell gruri dhe miell misri. Shtoni pak kripë, ujë dhe përziejeni mirë. Vendoseni në furrë për 30 minuta.

Në një enë me vaj ulliri skuqni qepën. Shtoni pak lëng pule dhe majdanoz. Merrni kulacin dhe copetojeni me duar. Perzijeni kulacin me lengun e pules.

Vendosni pulën mbi taven me kulac dhe sherbejeni.
Ingredients
Directions

Në një tenxhere, copëtoni tableten me shije pule. Shtoni vaj ulliri. Vendoseni pulën në tenxhere për të zierë.

Ne nje tas shtoni miell gruri dhe miell misri. Shtoni pak kripë, ujë dhe përziejeni mirë. Vendoseni në furrë për 30 minuta.

Në një enë me vaj ulliri skuqni qepën. Shtoni pak lëng pule dhe majdanoz. Merrni kulacin dhe copetojeni me duar. Perzijeni kulacin me lengun e pules.

Vendosni pulën mbi taven me kulac dhe sherbejeni.