Pule me perime e shijeshme dhe teper e dashur nga te rriturit dhe femijet.

Qëroni qepujkat, thelpinjtë e hudhrës, karotat dhe patatet. Pritini karotat në copa të madhësisë së kafshimit.
Në një tenxhere të madhe shkrini 1,5 lugë gjalpë në zjarr mesatar. Shtoni qepujkat, thelpinjtë e hudhrës dhe karotat. Skuqeni për 5 minuta në nxehtësi mesatare-të ulët.
Shtoni miellin dhe skuqeni për 2 minuta të tjera. Hiqni perimet nga tenxherja dhe lërini mënjanë. Shkrini gjalpin e mbetur në të njëjtën tigan.
Shtoni kofshët e pulës dhe skuqini për 4 minuta nga secila anë derisa të marrin ngjyrë kafe të artë në nxehtësi mesatare. Shtoni perimet, lëngun e pulës, pastën e domates, trumzën e trumzës dhe patatet e qëruara
Mbyllni tenxheren me kapak dhe gatuajeni në zjarr mesatar derisa gjithçka të zbutet për 25-30 minuta
Ingredients
Directions
Qëroni qepujkat, thelpinjtë e hudhrës, karotat dhe patatet. Pritini karotat në copa të madhësisë së kafshimit.
Në një tenxhere të madhe shkrini 1,5 lugë gjalpë në zjarr mesatar. Shtoni qepujkat, thelpinjtë e hudhrës dhe karotat. Skuqeni për 5 minuta në nxehtësi mesatare-të ulët.
Shtoni miellin dhe skuqeni për 2 minuta të tjera. Hiqni perimet nga tenxherja dhe lërini mënjanë. Shkrini gjalpin e mbetur në të njëjtën tigan.
Shtoni kofshët e pulës dhe skuqini për 4 minuta nga secila anë derisa të marrin ngjyrë kafe të artë në nxehtësi mesatare. Shtoni perimet, lëngun e pulës, pastën e domates, trumzën e trumzës dhe patatet e qëruara
Mbyllni tenxheren me kapak dhe gatuajeni në zjarr mesatar derisa gjithçka të zbutet për 25-30 minuta