Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Në kërkim të një pjate të thjeshtë kryesore për sonte? Pulë me mustardë dhe mjaltë eshte zgjidhja ideale per ju.

Pulë me mustardë dhe mjaltë
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time45 minsTotal Time55 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spërkatni kofshët e pulës nga të dyja anët me kripë dhe vendosini copat me anë të lëkurës lart në një tavë të cekët. Ngroheni furrën në 180grade.

2
Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas mesatar, përzieni mustardën, mjaltin dhe vajin e ullirit. Shtoni një majë kripë dhe shijoni. Shtoni më shumë kripë dhe mustardë derisa të merrni shijen ku dëshironi.

3
Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni me lugë salcën e mustardës së mjaltit mbi pulën. Vendosni degëzat e rozmarinës midis copave të pulës.

4
Pulë me mustardë dhe mjaltë

Piqni për 45 minuta. Hiqeni tavën nga furra dhe përdorni një lugë për të hequr yndyrën e tepërt të pulës që është bërë gjatë gatimit.

Category, Cooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spërkatni kofshët e pulës nga të dyja anët me kripë dhe vendosini copat me anë të lëkurës lart në një tavë të cekët. Ngroheni furrën në 180grade.

2
Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas mesatar, përzieni mustardën, mjaltin dhe vajin e ullirit. Shtoni një majë kripë dhe shijoni. Shtoni më shumë kripë dhe mustardë derisa të merrni shijen ku dëshironi.

3
Pulë me mustardë dhe mjaltë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni me lugë salcën e mustardës së mjaltit mbi pulën. Vendosni degëzat e rozmarinës midis copave të pulës.

4
Pulë me mustardë dhe mjaltë

Piqni për 45 minuta. Hiqeni tavën nga furra dhe përdorni një lugë për të hequr yndyrën e tepërt të pulës që është bërë gjatë gatimit.

Pulë me mustardë dhe mjaltë