Një recetë klasike pulë me hudhër me salcë vere të bardhë.


Ngrohni 1 lugë gjelle vaj ulliri në tigan në nxehtësi mesatare të lartë. Skuqni copat e pulës nga të gjitha anët, rreth 2 deri në 3 minuta për çdo anë. Vendosni copat e pulës mbi vajin e nxehtë, mos i lëvizni derisa të marrin ngjyrë, më pas kthejini në anën tjetër duke përdorur darë. Hiqeni nga tigani kur të skuqet.

Shtoni hudhrën dhe skuqeni deri në ngjyrë kafe të artë, rreth 4 minuta.

Shtoni verën dhe degëzat e trumzës. Shtoni copat e pulës, me lëkurën lart. Ulni nxehtësinë në mesatare të ulët. Mbuloni tiganin dhe ziejini derisa pula të jetë gatuar, rreth 20-25 minuta.
Ingredients
Directions

Ngrohni 1 lugë gjelle vaj ulliri në tigan në nxehtësi mesatare të lartë. Skuqni copat e pulës nga të gjitha anët, rreth 2 deri në 3 minuta për çdo anë. Vendosni copat e pulës mbi vajin e nxehtë, mos i lëvizni derisa të marrin ngjyrë, më pas kthejini në anën tjetër duke përdorur darë. Hiqeni nga tigani kur të skuqet.

Shtoni hudhrën dhe skuqeni deri në ngjyrë kafe të artë, rreth 4 minuta.

Shtoni verën dhe degëzat e trumzës. Shtoni copat e pulës, me lëkurën lart. Ulni nxehtësinë në mesatare të ulët. Mbuloni tiganin dhe ziejini derisa pula të jetë gatuar, rreth 20-25 minuta.