Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një recetë klasike pulë me hudhër me salcë vere të bardhë.

Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time40 minsTotal Time55 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngrohni 1 lugë gjelle vaj ulliri në tigan në nxehtësi mesatare të lartë. Skuqni copat e pulës nga të gjitha anët, rreth 2 deri në 3 minuta për çdo anë. Vendosni copat e pulës mbi vajin e nxehtë, mos i lëvizni derisa të marrin ngjyrë, më pas kthejini në anën tjetër duke përdorur darë. Hiqeni nga tigani kur të skuqet.

2
Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhrën dhe skuqeni deri në ngjyrë kafe të artë, rreth 4 minuta.

3
Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni verën dhe degëzat e trumzës. Shtoni copat e pulës, me lëkurën lart. Ulni nxehtësinë në mesatare të ulët. Mbuloni tiganin dhe ziejini derisa pula të jetë gatuar, rreth 20-25 minuta.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngrohni 1 lugë gjelle vaj ulliri në tigan në nxehtësi mesatare të lartë. Skuqni copat e pulës nga të gjitha anët, rreth 2 deri në 3 minuta për çdo anë. Vendosni copat e pulës mbi vajin e nxehtë, mos i lëvizni derisa të marrin ngjyrë, më pas kthejini në anën tjetër duke përdorur darë. Hiqeni nga tigani kur të skuqet.

2
Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhrën dhe skuqeni deri në ngjyrë kafe të artë, rreth 4 minuta.

3
Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni verën dhe degëzat e trumzës. Shtoni copat e pulës, me lëkurën lart. Ulni nxehtësinë në mesatare të ulët. Mbuloni tiganin dhe ziejini derisa pula të jetë gatuar, rreth 20-25 minuta.

Pulë me hudhër me salcë vere të bardhë