Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo menyre gatimi e pules eshte e vecante dhe fantastike. Per te gjitha ju amvisa te cilat e adhuroni aromen e mire qe leshohet gjate gatimit provoni kete recete.

Pule me Domate te Thara
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni djathin Parmixhano për pulën, kripën dhe pak piper në një pjatë. Vendoseni pulën në përzierje për ta lyer.

2
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni vajin e domates së tharë në diell në një tigan të madh në nxehtësi mesatarisht të lartë. Vëreni pulën e veshur me djathë për disa minuta në secilën anë, në mënyrë që pula të skuqet. Lëreni pulën mënjanë ndërsa bëni salcën.

3
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni domate të thata, hudhër dhe erëza. Gatuajini për disa minuta derisa domatet të fillojnë të zbuten.

4
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni panen dhe spërkatni djathin e mbetur te parmixhanos. Përziejini së bashku për të krijuar salcën.

5
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pulën përsëri në tigan dhe vazhdoni gatimin derisa pula të gatuhet plotësisht.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni djathin Parmixhano për pulën, kripën dhe pak piper në një pjatë. Vendoseni pulën në përzierje për ta lyer.

2
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni vajin e domates së tharë në diell në një tigan të madh në nxehtësi mesatarisht të lartë. Vëreni pulën e veshur me djathë për disa minuta në secilën anë, në mënyrë që pula të skuqet. Lëreni pulën mënjanë ndërsa bëni salcën.

3
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni domate të thata, hudhër dhe erëza. Gatuajini për disa minuta derisa domatet të fillojnë të zbuten.

4
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni panen dhe spërkatni djathin e mbetur te parmixhanos. Përziejini së bashku për të krijuar salcën.

5
Pule me Domate te Thara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni pulën përsëri në tigan dhe vazhdoni gatimin derisa pula të gatuhet plotësisht.

Pule me Domate te Thara