Kjo menyre gatimi e pules eshte e vecante dhe fantastike. Per te gjitha ju amvisa te cilat e adhuroni aromen e mire qe leshohet gjate gatimit provoni kete recete.


Shtoni djathin Parmixhano për pulën, kripën dhe pak piper në një pjatë. Vendoseni pulën në përzierje për ta lyer.

Nxehni vajin e domates së tharë në diell në një tigan të madh në nxehtësi mesatarisht të lartë. Vëreni pulën e veshur me djathë për disa minuta në secilën anë, në mënyrë që pula të skuqet. Lëreni pulën mënjanë ndërsa bëni salcën.

Shtoni domate të thata, hudhër dhe erëza. Gatuajini për disa minuta derisa domatet të fillojnë të zbuten.

Shtoni panen dhe spërkatni djathin e mbetur te parmixhanos. Përziejini së bashku për të krijuar salcën.

Shtoni pulën përsëri në tigan dhe vazhdoni gatimin derisa pula të gatuhet plotësisht.
Ingredients
Directions

Shtoni djathin Parmixhano për pulën, kripën dhe pak piper në një pjatë. Vendoseni pulën në përzierje për ta lyer.

Nxehni vajin e domates së tharë në diell në një tigan të madh në nxehtësi mesatarisht të lartë. Vëreni pulën e veshur me djathë për disa minuta në secilën anë, në mënyrë që pula të skuqet. Lëreni pulën mënjanë ndërsa bëni salcën.

Shtoni domate të thata, hudhër dhe erëza. Gatuajini për disa minuta derisa domatet të fillojnë të zbuten.

Shtoni panen dhe spërkatni djathin e mbetur te parmixhanos. Përziejini së bashku për të krijuar salcën.

Shtoni pulën përsëri në tigan dhe vazhdoni gatimin derisa pula të gatuhet plotësisht.