Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Pule e skuqur në shtëpi të shkëlqyera në një sallatë ose shërbehen me salcat tuaja të preferuara. Një vakt i përsosur për fëmijët dhe një recetë e thjeshtë për të bërë çdo ditë të javës!

Pule e skuqur
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të cekët, tundni së bashku miellin, kripën dhe specin. Lerini menjane. Në një tas tjetër, tundni së bashku qumështin, thekon djegës, kripën dhe trumezen. Në një tas të tretë të cekët, bashkoni copat e bukës me kripë dhe piper.

2
Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Një nga një, vendosni pjeset e pulës në miell dhe lyejeni në mënyrë të barabartë. Pastaj, një nga një, zhyteni tenderët e pulës në përzierjen e qumështit.
Tjetra, vendosni tenderët tuaj të pulës në bukëpjekjet dhe lyejeni në mënyrë të barabartë.

3
Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni mjaft vaj në tigan në mënyrë që të jetë i thellë. Nxehtësia duhet te jete në afërsisht 200 gradë Fahrenheit. Nëse nuk keni një termometër për të matur temperaturën e vajit, hidhni pak vaj ose një kub të vogël buke; nëse fillon të skuqe, është gati. Filloni të skuqni pjeset e pulës, duke qenë të kujdesshëm që të mos mbingarkoni tiganin tuaj. Gatuajini deri në kafe të artë në njërën anë, afërsisht 7 - 10 minuta dhe më pas rrokullisni.

4
Pule e skuqur

Vazhdoni gatimin derisa ana e dytë të marrë gjithashtu ngjyrë kafe të artë. Kur të keni mbaruar, shtypni pak lëng limoni të freskët nese e shijoni.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të cekët, tundni së bashku miellin, kripën dhe specin. Lerini menjane. Në një tas tjetër, tundni së bashku qumështin, thekon djegës, kripën dhe trumezen. Në një tas të tretë të cekët, bashkoni copat e bukës me kripë dhe piper.

2
Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Një nga një, vendosni pjeset e pulës në miell dhe lyejeni në mënyrë të barabartë. Pastaj, një nga një, zhyteni tenderët e pulës në përzierjen e qumështit.
Tjetra, vendosni tenderët tuaj të pulës në bukëpjekjet dhe lyejeni në mënyrë të barabartë.

3
Pule e skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni mjaft vaj në tigan në mënyrë që të jetë i thellë. Nxehtësia duhet te jete në afërsisht 200 gradë Fahrenheit. Nëse nuk keni një termometër për të matur temperaturën e vajit, hidhni pak vaj ose një kub të vogël buke; nëse fillon të skuqe, është gati. Filloni të skuqni pjeset e pulës, duke qenë të kujdesshëm që të mos mbingarkoni tiganin tuaj. Gatuajini deri në kafe të artë në njërën anë, afërsisht 7 - 10 minuta dhe më pas rrokullisni.

4
Pule e skuqur

Vazhdoni gatimin derisa ana e dytë të marrë gjithashtu ngjyrë kafe të artë. Kur të keni mbaruar, shtypni pak lëng limoni të freskët nese e shijoni.

Pule e skuqur