E kujt i pelqen te laje pjatat qe mblidhen pasi nje vakti te mire. Eshte mirë të kesh vetëm një tigan për të pastruar dhe të dish që kjo pjate vjen në tryezë në vetëm 20 minuta.


Shpëlajeni brokolin dhe shkurtojeni në copa më të vogla, me madhësi të kafshimit.

Shtoni gjysmën e gjalpit në një tigan (që mund të përshtatet me të gjithë përbërësit) në nxehtësi mesatarisht të lartë.

Sezoni pulën me kripë dhe piper. Sapo tigan të jetë i nxehtë, shtoni mishin e pules në tigan dhe gatuajeni derisa të marrë ngjyrë të artë rreth 5 Minuta për krah.

Shtoni brokoli dhe gjalpin e mbetur në tigan dhe kavërdisni për disa minuta më shumë. Sezoni me kripë dhe piper shtesë nëse dëshironi.
Ingredients
Directions

Shpëlajeni brokolin dhe shkurtojeni në copa më të vogla, me madhësi të kafshimit.

Shtoni gjysmën e gjalpit në një tigan (që mund të përshtatet me të gjithë përbërësit) në nxehtësi mesatarisht të lartë.

Sezoni pulën me kripë dhe piper. Sapo tigan të jetë i nxehtë, shtoni mishin e pules në tigan dhe gatuajeni derisa të marrë ngjyrë të artë rreth 5 Minuta për krah.

Shtoni brokoli dhe gjalpin e mbetur në tigan dhe kavërdisni për disa minuta më shumë. Sezoni me kripë dhe piper shtesë nëse dëshironi.