Pule e Skuqur dhe Brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

E kujt i pelqen te laje pjatat qe mblidhen pasi nje vakti te mire. Eshte mirë të kesh vetëm një tigan për të pastruar dhe të dish që kjo pjate vjen në tryezë në vetëm 20 minuta.

Pule e Skuqur dhe Brokoli
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Shpëlajeni brokolin dhe shkurtojeni në copa më të vogla, me madhësi të kafshimit.

2
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Shtoni gjysmën e gjalpit në një tigan (që mund të përshtatet me të gjithë përbërësit) në nxehtësi mesatarisht të lartë.

3
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Sezoni pulën me kripë dhe piper. Sapo tigan të jetë i nxehtë, shtoni mishin e pules në tigan dhe gatuajeni derisa të marrë ngjyrë të artë rreth 5 Minuta për krah.

4
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Shtoni brokoli dhe gjalpin e mbetur në tigan dhe kavërdisni për disa minuta më shumë. Sezoni me kripë dhe piper shtesë nëse dëshironi.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Shpëlajeni brokolin dhe shkurtojeni në copa më të vogla, me madhësi të kafshimit.

2
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Shtoni gjysmën e gjalpit në një tigan (që mund të përshtatet me të gjithë përbërësit) në nxehtësi mesatarisht të lartë.

3
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Sezoni pulën me kripë dhe piper. Sapo tigan të jetë i nxehtë, shtoni mishin e pules në tigan dhe gatuajeni derisa të marrë ngjyrë të artë rreth 5 Minuta për krah.

4
Pule e Skuqur dhe Brokoli

Shtoni brokoli dhe gjalpin e mbetur në tigan dhe kavërdisni për disa minuta më shumë. Sezoni me kripë dhe piper shtesë nëse dëshironi.

Pule e Skuqur dhe Brokoli