Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Si mund ta lija këtë recetë pa e ndarë me ju?! Kjo recetë është një miksim shijesh dhe aromash të mrekullueshme. Koha për të gatuar!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 10 mins
Produktet kryesore
1
Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 220ᵒC.Fillimisht preni në copa të mëdhaja qepën, preni përgjysëm lime-t dhe kumkuatët dhe shtypni me ndihmën e një thike hudhrat. Vendosini të gjitha brenda një tepsie të thellë.

2
Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër tyre vendosni copat e pulës, të cilën paraprakishtë e keni marinuar me vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe koriandër. Shtoni pak ujë në tavë dhe piqeni në furrë të nxehtë derisa pula të marrë ngjyrë kafe të artë, rreth 1 orë.

3
Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Transferoni pulën në një pjatë për servim dhe shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 220ᵒC.Fillimisht preni në copa të mëdhaja qepën, preni përgjysëm lime-t dhe kumkuatët dhe shtypni me ndihmën e një thike hudhrat. Vendosini të gjitha brenda një tepsie të thellë.

2
Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër tyre vendosni copat e pulës, të cilën paraprakishtë e keni marinuar me vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe koriandër. Shtoni pak ujë në tavë dhe piqeni në furrë të nxehtë derisa pula të marrë ngjyrë kafe të artë, rreth 1 orë.

3
Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Transferoni pulën në një pjatë për servim dhe shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!

Pulë e pjekur me lime dhe kumkuat