Si mund ta lija këtë recetë pa e ndarë me ju?! Kjo recetë është një miksim shijesh dhe aromash të mrekullueshme. Koha për të gatuar!

Ndizni furrën në 220ᵒC.Fillimisht preni në copa të mëdhaja qepën, preni përgjysëm lime-t dhe kumkuatët dhe shtypni me ndihmën e një thike hudhrat. Vendosini të gjitha brenda një tepsie të thellë.

Sipër tyre vendosni copat e pulës, të cilën paraprakishtë e keni marinuar me vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe koriandër. Shtoni pak ujë në tavë dhe piqeni në furrë të nxehtë derisa pula të marrë ngjyrë kafe të artë, rreth 1 orë.

Transferoni pulën në një pjatë për servim dhe shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Ndizni furrën në 220ᵒC.Fillimisht preni në copa të mëdhaja qepën, preni përgjysëm lime-t dhe kumkuatët dhe shtypni me ndihmën e një thike hudhrat. Vendosini të gjitha brenda një tepsie të thellë.

Sipër tyre vendosni copat e pulës, të cilën paraprakishtë e keni marinuar me vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe koriandër. Shtoni pak ujë në tavë dhe piqeni në furrë të nxehtë derisa pula të marrë ngjyrë kafe të artë, rreth 1 orë.

Transferoni pulën në një pjatë për servim dhe shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!