Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Shpejt dhe lehtë! Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër dhe rozmarinë.

Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time50 minsTotal Time55 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini domatet qershi në gjysmë. Vendoseni në një tas me thelpinj të plotë të hudhrës. Spërkateni me uthull balsamike dhe vaj ulliri.

2
Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhini domatet qershi mbi copat e pulës dhe renditini në mënyrë që të shtrydhen rreth copave të pulës. Ju dëshironi që lëkurat e pulës të ekspozohen në mënyrë që të skuqen në furrë. Shtroni degë rozmarine mbi domate.

3
Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër

E pjekim të pambuluar për 45 minuta derisa pula të skuqet mirë sipër dhe të piqet. Hiqeni nga furra dhe ftoheni për 5 minuta. Lyejeni yndyrën e tepërt të pulës me një lugë.

Category, Cuisine, Cooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini domatet qershi në gjysmë. Vendoseni në një tas me thelpinj të plotë të hudhrës. Spërkateni me uthull balsamike dhe vaj ulliri.

2
Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhini domatet qershi mbi copat e pulës dhe renditini në mënyrë që të shtrydhen rreth copave të pulës. Ju dëshironi që lëkurat e pulës të ekspozohen në mënyrë që të skuqen në furrë. Shtroni degë rozmarine mbi domate.

3
Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër

E pjekim të pambuluar për 45 minuta derisa pula të skuqet mirë sipër dhe të piqet. Hiqeni nga furra dhe ftoheni për 5 minuta. Lyejeni yndyrën e tepërt të pulës me një lugë.

Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër