Shpejt dhe lehtë! Pulë e pjekur me domate qershi dhe hudhër dhe rozmarinë.


Pritini domatet qershi në gjysmë. Vendoseni në një tas me thelpinj të plotë të hudhrës. Spërkateni me uthull balsamike dhe vaj ulliri.

Hidhini domatet qershi mbi copat e pulës dhe renditini në mënyrë që të shtrydhen rreth copave të pulës. Ju dëshironi që lëkurat e pulës të ekspozohen në mënyrë që të skuqen në furrë. Shtroni degë rozmarine mbi domate.

E pjekim të pambuluar për 45 minuta derisa pula të skuqet mirë sipër dhe të piqet. Hiqeni nga furra dhe ftoheni për 5 minuta. Lyejeni yndyrën e tepërt të pulës me një lugë.
Ingredients
Directions

Pritini domatet qershi në gjysmë. Vendoseni në një tas me thelpinj të plotë të hudhrës. Spërkateni me uthull balsamike dhe vaj ulliri.

Hidhini domatet qershi mbi copat e pulës dhe renditini në mënyrë që të shtrydhen rreth copave të pulës. Ju dëshironi që lëkurat e pulës të ekspozohen në mënyrë që të skuqen në furrë. Shtroni degë rozmarine mbi domate.

E pjekim të pambuluar për 45 minuta derisa pula të skuqet mirë sipër dhe të piqet. Hiqeni nga furra dhe ftoheni për 5 minuta. Lyejeni yndyrën e tepërt të pulës me një lugë.