Puding me çokollatë! Kjo recetë eshte fantastike. Eshte kaq e butë dhe e shijshme dhe aq e shpejte sa per vetem 15 minuta e keni gati.


Vendosni 3 gota qumesht ne tenxhere me sheqerin duke i trazuar ne zjarr te ulet. Ndërkohë, në një tas mesatar, tundni të verdhat e vezëve, me ¼ filxhan qumësht, niseshte misri dhe kakao. Shtoni përzierjen e nxehtë të qumështit në një nxehtesi të ulet, duke tundur vazhdimisht dhe pastaj hidheni në tenxhere.

Gatuajeni pudingun me butësi në zjarr mesatar, duke e përzier vazhdimisht me lugë druri për 2 Minuta. ose derisa masa të trashet dhe të vlojë. Ndryshoni në një lëvizje deri në fund të trazimit për të siguruar një krem të butë.

Hiqeni nga soba. Hidhini te çokollatë të copëtuar, vanilje dhe gjalpë. Trazojeni mirë derisa çokollata të shkrihet plotësisht dhe shperndajeni ne tasa.
Ingredients
Directions

Vendosni 3 gota qumesht ne tenxhere me sheqerin duke i trazuar ne zjarr te ulet. Ndërkohë, në një tas mesatar, tundni të verdhat e vezëve, me ¼ filxhan qumësht, niseshte misri dhe kakao. Shtoni përzierjen e nxehtë të qumështit në një nxehtesi të ulet, duke tundur vazhdimisht dhe pastaj hidheni në tenxhere.

Gatuajeni pudingun me butësi në zjarr mesatar, duke e përzier vazhdimisht me lugë druri për 2 Minuta. ose derisa masa të trashet dhe të vlojë. Ndryshoni në një lëvizje deri në fund të trazimit për të siguruar një krem të butë.

Hiqeni nga soba. Hidhini te çokollatë të copëtuar, vanilje dhe gjalpë. Trazojeni mirë derisa çokollata të shkrihet plotësisht dhe shperndajeni ne tasa.