Pizza Hawaiiane zakonisht mbulohet me salcë domate, djathë mocarela, proshutë të prerë në feta dhe ananas.


Në një sipërfaqe të lyer me miell, shtrijeni brumin e picës duke përdorur duart tuaja. Vini re se nuk ka nevojë të jetë një rreth perfekt, por synoni një trashësi të barabartë.

Zhvendoseni brumin në fletën e pjekjes dhe shpërndani salcën e picës në mënyrë të barabartë në pjesën e sipërme të brumit. Spërkatni djathin mocarela të copëtuar mbi salcë, pastaj shtroni shtresën në proshutën e prerë dhe copat e ananasit.

Ulni temperaturën e furrës në 180 grade dhe piqni për rreth 13 deri në 14 minuta. Brumi duhet të gatuhet dhe djathi të shkrihet plotësisht.
Ingredients
Directions

Në një sipërfaqe të lyer me miell, shtrijeni brumin e picës duke përdorur duart tuaja. Vini re se nuk ka nevojë të jetë një rreth perfekt, por synoni një trashësi të barabartë.

Zhvendoseni brumin në fletën e pjekjes dhe shpërndani salcën e picës në mënyrë të barabartë në pjesën e sipërme të brumit. Spërkatni djathin mocarela të copëtuar mbi salcë, pastaj shtroni shtresën në proshutën e prerë dhe copat e ananasit.

Ulni temperaturën e furrës në 180 grade dhe piqni për rreth 13 deri në 14 minuta. Brumi duhet të gatuhet dhe djathi të shkrihet plotësisht.