Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Pispili me spinaq e shoqeruar me pak kos te marinuar me koper do te ishte fantastike ne ditet e pranveres.

Pispili me spinaq
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

E presim spinaqin hollë së bashku me qepën dhe majdanozin. Në një tas veçmas hedhim miellin e misrit, ujin e ngrohtë, kripën dhe sodën. E përziejmë pak masën dhe shtojmë përbërësit e tjerë një nga një.

2
Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

I përziejmë mirë të gjithë se bashku. E lëmë brumin të qetësohet 3 minuta.

3
Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejmë tavën me vaj dhe hedhim masën që përgatitëm. E fusim në furrë për 30 minuta në 170 gradë Celsius.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

E presim spinaqin hollë së bashku me qepën dhe majdanozin. Në një tas veçmas hedhim miellin e misrit, ujin e ngrohtë, kripën dhe sodën. E përziejmë pak masën dhe shtojmë përbërësit e tjerë një nga një.

2
Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

I përziejmë mirë të gjithë se bashku. E lëmë brumin të qetësohet 3 minuta.

3
Pispili me spinaq - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejmë tavën me vaj dhe hedhim masën që përgatitëm. E fusim në furrë për 30 minuta në 170 gradë Celsius.

Pispili me spinaq