Pispili me spinaq e shoqeruar me pak kos te marinuar me koper do te ishte fantastike ne ditet e pranveres.


E presim spinaqin hollë së bashku me qepën dhe majdanozin. Në një tas veçmas hedhim miellin e misrit, ujin e ngrohtë, kripën dhe sodën. E përziejmë pak masën dhe shtojmë përbërësit e tjerë një nga një.

I përziejmë mirë të gjithë se bashku. E lëmë brumin të qetësohet 3 minuta.

Lyejmë tavën me vaj dhe hedhim masën që përgatitëm. E fusim në furrë për 30 minuta në 170 gradë Celsius.
Ingredients
Directions

E presim spinaqin hollë së bashku me qepën dhe majdanozin. Në një tas veçmas hedhim miellin e misrit, ujin e ngrohtë, kripën dhe sodën. E përziejmë pak masën dhe shtojmë përbërësit e tjerë një nga një.

I përziejmë mirë të gjithë se bashku. E lëmë brumin të qetësohet 3 minuta.

Lyejmë tavën me vaj dhe hedhim masën që përgatitëm. E fusim në furrë për 30 minuta në 170 gradë Celsius.