Në vend që të keni një sallatë rukola anash, vendosni te eskperimentoni me shijet e pices tuaj. Pica me rukola dhe proshutë krudo guxoni ne shije te reja.


Shtoni një maja në një gotë me ujë dhe përziejeni mirë. Ndërkohë, në një enë, bashkoni miellin, pak kripë dhe shtoni sasinë që sapo keni përgatitur. Punojeni brumin mirë dhe lëreni të vijë për dy orë.

Pastaj hapni brumin, sa për një pizza. Sipër shtoni salcën e domateve. Shtoni djathë parmigiano, pak vaj ulliri dhe vendoseni në furrë në 200 gradë, rreth 30 minuta.

Pasi të jetë gati, shtoni proshutën, djathin parmigiano të prerë në feta, rukola të freskët dhe në fund uthullën balsamike.
Ingredients
Directions

Shtoni një maja në një gotë me ujë dhe përziejeni mirë. Ndërkohë, në një enë, bashkoni miellin, pak kripë dhe shtoni sasinë që sapo keni përgatitur. Punojeni brumin mirë dhe lëreni të vijë për dy orë.

Pastaj hapni brumin, sa për një pizza. Sipër shtoni salcën e domateve. Shtoni djathë parmigiano, pak vaj ulliri dhe vendoseni në furrë në 200 gradë, rreth 30 minuta.

Pasi të jetë gati, shtoni proshutën, djathin parmigiano të prerë në feta, rukola të freskët dhe në fund uthullën balsamike.