Petulla me Perime dhe Djathe te bardhe shume te shijeshme dhe plot vitamina.


Në një enë grijmë kungull i njomë. Shtoni domaten e copëtuar, qepën e grirë, hudhrën, miellin, vezën, kripën dhe specin.

Shtoni djathin e grire dhe përzieni përbërësit së bashku. Në një tigan hidhni vajin e lulediellit dhe lereni te nxehet shume.

Me një lugë gjelle jepini formën e topave të kungujve dhe vendosini në tigan. Skuqeni duke u kthyer nga të dy anët derisa të artë.

Vendoseni në një enë për servirje dhe shijojini.
Ingredients
Directions

Në një enë grijmë kungull i njomë. Shtoni domaten e copëtuar, qepën e grirë, hudhrën, miellin, vezën, kripën dhe specin.

Shtoni djathin e grire dhe përzieni përbërësit së bashku. Në një tigan hidhni vajin e lulediellit dhe lereni te nxehet shume.

Me një lugë gjelle jepini formën e topave të kungujve dhe vendosini në tigan. Skuqeni duke u kthyer nga të dy anët derisa të artë.

Vendoseni në një enë për servirje dhe shijojini.