Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Pesto gjenoveze është një nga mënyrat më të mira për të shijuar borzilok të freskët në muajt e ngrohtë.

Pesto Gjenoveze
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni gjethet e borzilokut dhe arrat e pishës në enën e një procesori ushqimi dhe pulsoni disa herë.

2
Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhrën dhe djathin parmixhano ose romano dhe pulsoni disa herë më shumë.

3
Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa përpunuesi i ushqimit po funksionon, shtoni ngadalë vajin e ullirit. Shtimi i vajit të ullirit ngadalë, ndërsa procesori po funksionon, do ta ndihmojë atë të emulgohet dhe do të ndihmojë që vaji i ullirit të lidhet me perberesit e tjere.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni gjethet e borzilokut dhe arrat e pishës në enën e një procesori ushqimi dhe pulsoni disa herë.

2
Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhrën dhe djathin parmixhano ose romano dhe pulsoni disa herë më shumë.

3
Pesto Gjenoveze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa përpunuesi i ushqimit po funksionon, shtoni ngadalë vajin e ullirit. Shtimi i vajit të ullirit ngadalë, ndërsa procesori po funksionon, do ta ndihmojë atë të emulgohet dhe do të ndihmojë që vaji i ullirit të lidhet me perberesit e tjere.

Pesto Gjenoveze