Pesto gjenoveze është një nga mënyrat më të mira për të shijuar borzilok të freskët në muajt e ngrohtë.


Vendosni gjethet e borzilokut dhe arrat e pishës në enën e një procesori ushqimi dhe pulsoni disa herë.

Shtoni hudhrën dhe djathin parmixhano ose romano dhe pulsoni disa herë më shumë.

Ndërsa përpunuesi i ushqimit po funksionon, shtoni ngadalë vajin e ullirit. Shtimi i vajit të ullirit ngadalë, ndërsa procesori po funksionon, do ta ndihmojë atë të emulgohet dhe do të ndihmojë që vaji i ullirit të lidhet me perberesit e tjere.
Ingredients
Directions

Vendosni gjethet e borzilokut dhe arrat e pishës në enën e një procesori ushqimi dhe pulsoni disa herë.

Shtoni hudhrën dhe djathin parmixhano ose romano dhe pulsoni disa herë më shumë.

Ndërsa përpunuesi i ushqimit po funksionon, shtoni ngadalë vajin e ullirit. Shtimi i vajit të ullirit ngadalë, ndërsa procesori po funksionon, do ta ndihmojë atë të emulgohet dhe do të ndihmojë që vaji i ullirit të lidhet me perberesit e tjere.