Pesto brokoli e fresket e bere ne shtepi per ti bere pastat tuaja super te shijeshme.


Vëmë një enë mesatare me ujë në zjarr dhe shtojmë brokolin. E lëmë të ziejë përreth 10 minuta.

E heqim nga uji dhe e lëmë sa të ikë vala e parë e të nxehtit. Më pas e hedhim në mikser dhe shtojmë majdanozin, vajin e ullirit, hudhrat dhe kripën.

E kalojmë në mikser derisa të marrim një masë të trashë pure. 6.Me këtë salcë mund të shoqëroni shumë pjata të tjera, bazuar në preferencat tuaja.
Ingredients
Directions

Vëmë një enë mesatare me ujë në zjarr dhe shtojmë brokolin. E lëmë të ziejë përreth 10 minuta.

E heqim nga uji dhe e lëmë sa të ikë vala e parë e të nxehtit. Më pas e hedhim në mikser dhe shtojmë majdanozin, vajin e ullirit, hudhrat dhe kripën.

E kalojmë në mikser derisa të marrim një masë të trashë pure. 6.Me këtë salcë mund të shoqëroni shumë pjata të tjera, bazuar në preferencat tuaja.