Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Peshk shpate me rozmarine i pjekur në skarë është një mënyrë e shijshme dhe e shkëlqyeshme për të përgatitur filetot e peshkut të shpatës ose çdo lloj peshku.

Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spërkateni me vaj gatimi zgaren për të parandaluar ngjitjen. Ndërsa skarë po nxehet, bëni marinadën. Përzieni vaj ulliri, lëng limoni, rozmarinë, kripë, piper, hudhër dhe majdanoz.

2
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me përzierjen e vajit të ullirit lyeni pjesën e përparme dhe të pasme të çdo filetoje të peshkut shpatë.

3
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni fileton e peshkut shpatë në skarë. Shtoni pak më shumë nga përzierja e vajit të ullirit sipër. Piqini per rreth 7 minuta ne cdo krah filetot.

4
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kthejeni filetot e peshkut të shpatës dhe mbulojeni sipër me çdo përzierje të mbetur të vajit të ullirit. Gatuajini derisa peshku te piqet.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spërkateni me vaj gatimi zgaren për të parandaluar ngjitjen. Ndërsa skarë po nxehet, bëni marinadën. Përzieni vaj ulliri, lëng limoni, rozmarinë, kripë, piper, hudhër dhe majdanoz.

2
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me përzierjen e vajit të ullirit lyeni pjesën e përparme dhe të pasme të çdo filetoje të peshkut shpatë.

3
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni fileton e peshkut shpatë në skarë. Shtoni pak më shumë nga përzierja e vajit të ullirit sipër. Piqini per rreth 7 minuta ne cdo krah filetot.

4
Peshk shpate me rozmarine - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kthejeni filetot e peshkut të shpatës dhe mbulojeni sipër me çdo përzierje të mbetur të vajit të ullirit. Gatuajini derisa peshku te piqet.

Peshk shpate me rozmarine