Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Një tavë me perime, mjaft e shijshme, të marinuara me erëza të ndryshme dhe të pjekura në përsosmëri. Më së tepërmi më pëlqen të përdorë në këtë pjatë patatet, lakrat e brukselit, qepën e kuqe, karrotat, domatet, kunguj, si dhe specat jeshilë. Por sigurisht, ju mund të përdorni perimet që preferoni. Uroj ta provoni!

Yields3 Servings
Prep Time5 minsCook Time30 minsTotal Time35 mins
Produktet kryesore
Për marinimin
1
Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 220ᵒC. Në një tas të vogël hidhni të gjitha erëzat e marinimit dhe përziejini.

2
Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë pregatisni perimet. Lani dhe preni në copa të vogla të gjitha perimet. Hidhini në një tas patatet, lakrat e brukseli, kungujt, karrotat dhe qepën dhe shtojini sipër erëzat. Gjithashtu hidhni në një tas tjetër domatet dhe specin jeshilë dhe shtojini sipër erëzat dhe përziejini.

3
Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini në tepsi fillimisht patatet, lakrat e brukselit, kungujt, karrotat dhe qepën, shtoni pak ujë dhe vendosini në furrë të piqen. Kur perimet të jenë pothuajse të bëra shtoni në tepsi domatet dhe specin jeshilë dhe lërini edhe pak minuat 5-10 minuta. Lërini më pas të ftohen pak dhe shërbejini. Ju bëftë mirë!

Ingredients

Produktet kryesore
Për marinimin

Directions

1
Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 220ᵒC. Në një tas të vogël hidhni të gjitha erëzat e marinimit dhe përziejini.

2
Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë pregatisni perimet. Lani dhe preni në copa të vogla të gjitha perimet. Hidhini në një tas patatet, lakrat e brukseli, kungujt, karrotat dhe qepën dhe shtojini sipër erëzat. Gjithashtu hidhni në një tas tjetër domatet dhe specin jeshilë dhe shtojini sipër erëzat dhe përziejini.

3
Perime në furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini në tepsi fillimisht patatet, lakrat e brukselit, kungujt, karrotat dhe qepën, shtoni pak ujë dhe vendosini në furrë të piqen. Kur perimet të jenë pothuajse të bëra shtoni në tepsi domatet dhe specin jeshilë dhe lërini edhe pak minuat 5-10 minuta. Lërini më pas të ftohen pak dhe shërbejini. Ju bëftë mirë!

Perime në furrë