Një drekë e shpejte dhe e shijeshme me patate të mbushura me proshutë.


Fërkojeni pataten me vaj dhe kripë. Vendosni një degëz trumze pranë saj dhe mbështillni në fletë metalike. Vendoseni në furrë për 3 minuta në 200 gradë.

Prisni patatet në gjysma dhe hiqni tulin.

Pjesen e brendshme shtypeni me një pirun, shtoni në të pana, majdanoz, kopër dhe parmixhano.

Përzieni plotësisht, vendosni mbushjen në patate, shtoni piper, vendosni gjalpë sipër dhe futeni në furrë për 15 minuta në 180 gradë.

Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Fërkojeni pataten me vaj dhe kripë. Vendosni një degëz trumze pranë saj dhe mbështillni në fletë metalike. Vendoseni në furrë për 3 minuta në 200 gradë.

Prisni patatet në gjysma dhe hiqni tulin.

Pjesen e brendshme shtypeni me një pirun, shtoni në të pana, majdanoz, kopër dhe parmixhano.

Përzieni plotësisht, vendosni mbushjen në patate, shtoni piper, vendosni gjalpë sipër dhe futeni në furrë për 15 minuta në 180 gradë.

Ju bëftë mirë!