Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Feta patate të ëmbla të pjekura në skarë dhe të lidhura me një salcë majdanoz-lime.

Patate te Embla ne Zgare
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Salca Marinimit
Pergatitja
1
Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përgatitni zgaren tuaj për nxehtësi të drejtpërdrejtë. Ndërsa zgara po nxehet, qëroni patatet e ëmbla dhe pritini për së gjati, ose në një diagonale, në copa të trasha. Lyejini fetat e ëmbla të patates me vaj ulliri dhe spërkatini lehtë me kripë.

2
Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni të gjithë përbërësit e marinimit në një tas të vogël.

3
Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sapo zgare të jetë e nxehtë, vendosni copat e patates së ëmbël ne zgarë. Mbuloni zgaren dhe gatuajeni derisa secila anë të marrë disa shenja, në mes 6 minuta për secilën anë, në varësi të nxehtësisë së zgares.

Ingredients

Perberesit
Salca Marinimit

Directions

Pergatitja
1
Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përgatitni zgaren tuaj për nxehtësi të drejtpërdrejtë. Ndërsa zgara po nxehet, qëroni patatet e ëmbla dhe pritini për së gjati, ose në një diagonale, në copa të trasha. Lyejini fetat e ëmbla të patates me vaj ulliri dhe spërkatini lehtë me kripë.

2
Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni të gjithë përbërësit e marinimit në një tas të vogël.

3
Patate te Embla ne Zgare - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sapo zgare të jetë e nxehtë, vendosni copat e patates së ëmbël ne zgarë. Mbuloni zgaren dhe gatuajeni derisa secila anë të marrë disa shenja, në mes 6 minuta për secilën anë, në varësi të nxehtësisë së zgares.

Patate te Embla ne Zgare