Kjo është një recetë shumë e lehtë dhe e shendetshme per chips patatesh.


Ngroheni furrën në 230 C. Vendosni fletën e pjekjes ne tave. Prisni patatet në feta të rrumbullakëta të trasha 1/8-inç.

Në një tenxhere me ujë të valë gatuajini feta patate për 3 Minuta. Kullojeni mirë dhe bashkojini me vaj, kripë, piper dhe erëza (hudhër, rigon, borzilok, etj) në një tas të madh.

Vendosni fetat e patateve në taven e përgatitur të pjekjes. Piqni për rreth 15 Minuta derisa të skuqet dhe të marrë ngjyrë të artë. Hiqni butësisht patate të skuqura dhe i lëmë të ftohen për disa minuta dhe janë gati për t’u shërbyer.
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën në 230 C. Vendosni fletën e pjekjes ne tave. Prisni patatet në feta të rrumbullakëta të trasha 1/8-inç.

Në një tenxhere me ujë të valë gatuajini feta patate për 3 Minuta. Kullojeni mirë dhe bashkojini me vaj, kripë, piper dhe erëza (hudhër, rigon, borzilok, etj) në një tas të madh.

Vendosni fetat e patateve në taven e përgatitur të pjekjes. Piqni për rreth 15 Minuta derisa të skuqet dhe të marrë ngjyrë të artë. Hiqni butësisht patate të skuqura dhe i lëmë të ftohen për disa minuta dhe janë gati për t’u shërbyer.