Janë perfekte për çdo familje që mblidhet sebashku. Shërbejeni ato me çdo mish të pjekur ose shpendë, sepse ato mund të gatuhen në çdo temperaturë.


Lëng limoni, lekurat e limonit, vaj ulliri, ujë dhe rigon në një tas të vogël për t'u përzier. Hidhni patate ne përzierjen e vajit në një tave të vogël për pjekje. Sezoni me kripë dhe piper.

Piqni patatet në 180 grade celcius derisa të zbuten dhe të marrin një kafe të artë, duke u kthyer herë pas here, rreth 40 Minuta. Duke përdorur shpatullën metalike, lirojini patatet nga tava për të parandaluar ngjitjen. Nëse i preferoni të butë, atëherë mbulojeni tiganin me avull dhe mbajeni në lagështirë. Hiqeni nga furra dhe lëreni të qëndrojë 5 Minuta. që ata të thithin pjesën tjetër të vajit të ullirit në tigan.
Ingredients
Directions

Lëng limoni, lekurat e limonit, vaj ulliri, ujë dhe rigon në një tas të vogël për t'u përzier. Hidhni patate ne përzierjen e vajit në një tave të vogël për pjekje. Sezoni me kripë dhe piper.

Piqni patatet në 180 grade celcius derisa të zbuten dhe të marrin një kafe të artë, duke u kthyer herë pas here, rreth 40 Minuta. Duke përdorur shpatullën metalike, lirojini patatet nga tava për të parandaluar ngjitjen. Nëse i preferoni të butë, atëherë mbulojeni tiganin me avull dhe mbajeni në lagështirë. Hiqeni nga furra dhe lëreni të qëndrojë 5 Minuta. që ata të thithin pjesën tjetër të vajit të ullirit në tigan.