Pasta Pepperoni është një tavë e shijshme me shtresa me rigatoni dhe shtresa djathi dhe një me mish viçi të bluar dhe piper të zi.


Në një tigan të madh me nxehtesi mesatare skuqni mish viçi, qepë, specinjeshil dhe hudhër. Gatuajeni derisa mishi të mos jetë më rozë. Kulloni çdo yndyrë.

Shtoni salcën e spagetit, kërpudhat dhe peperoni. Trazoni derisa te bashkohen te gjithe perberesit sebashku.

Përhapni gjysmën e salcës së mishit në fund të taves për pjekje. Sipër hidhni gjysmën e rotinit (ose rigatonit) të gatuar.

Hidhni nje sasi te vogël me ½ filxhan mocarela dhe ½ filxhan djathë provolone. Përsëritni shtresat me nga nje here dhe me pas shtresoni pak parmixhiano.

Piqni, të mbuluar me fletë metalike në 200 ° për rreth 30-35 minuta. Lëreni të qëndrojë 15 minuta para se ta shërbeni.
Ingredients
Directions

Në një tigan të madh me nxehtesi mesatare skuqni mish viçi, qepë, specinjeshil dhe hudhër. Gatuajeni derisa mishi të mos jetë më rozë. Kulloni çdo yndyrë.

Shtoni salcën e spagetit, kërpudhat dhe peperoni. Trazoni derisa te bashkohen te gjithe perberesit sebashku.

Përhapni gjysmën e salcës së mishit në fund të taves për pjekje. Sipër hidhni gjysmën e rotinit (ose rigatonit) të gatuar.

Hidhni nje sasi te vogël me ½ filxhan mocarela dhe ½ filxhan djathë provolone. Përsëritni shtresat me nga nje here dhe me pas shtresoni pak parmixhiano.

Piqni, të mbuluar me fletë metalike në 200 ° për rreth 30-35 minuta. Lëreni të qëndrojë 15 minuta para se ta shërbeni.