Pasta me vaj hudhre - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një recetë klasike për pasta ndër më te preferuarat në Itali jane pasta me vaj hudhre

Pasta me vaj hudhre
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Pasta me vaj hudhre - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spagetat ziejini sipas udhëzimeve në paketim. Hudhrën e grirë skuqeni në vaj.

2
Pasta me vaj hudhre - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi spagetit te jene zier, shtojini ato ne tiganin e vajit dhe trazojini mire.

3
Pasta me vaj hudhre

Zbrazini në pjatë e shtojuni edhe majdanoz të grirë dhe djath parmixhano.

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Pasta me vaj hudhre - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spagetat ziejini sipas udhëzimeve në paketim. Hudhrën e grirë skuqeni në vaj.

2
Pasta me vaj hudhre - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi spagetit te jene zier, shtojini ato ne tiganin e vajit dhe trazojini mire.

3
Pasta me vaj hudhre

Zbrazini në pjatë e shtojuni edhe majdanoz të grirë dhe djath parmixhano.

Pasta me vaj hudhre