Një recetë e domosdoshme dhe e dashur nga fëmijët dhe të rriturit.


Si fillim qeroni patatet dhe shperlajini me uje. Ne nje rende griji imet dhe lerini 30 minuta ne nje tas me uje. Pasi i hiqni nga tasi dhe shperlajini. Shtrydhini mire dhe verini ne nje tas te thate.

Ne tasin e patateve te grira hidhni qepet e prera imet, miellin, vezen, cumin, hudher, xhinxher, piper, gjethet e mentes dhe specin djeges. Me nje spatul kuzhine punojeni derisa te formohet nje lloj brumi konsistent.

Ne nje tigan hidhni vaj dhe me pas me ndihmen e nje luge hidhni brumin e patateve. Skuqini nga njera nae derisa te marrin ngjyre te arte dhe me pas kthejini nga ana tjeter.
Ingredients
Directions

Si fillim qeroni patatet dhe shperlajini me uje. Ne nje rende griji imet dhe lerini 30 minuta ne nje tas me uje. Pasi i hiqni nga tasi dhe shperlajini. Shtrydhini mire dhe verini ne nje tas te thate.

Ne tasin e patateve te grira hidhni qepet e prera imet, miellin, vezen, cumin, hudher, xhinxher, piper, gjethet e mentes dhe specin djeges. Me nje spatul kuzhine punojeni derisa te formohet nje lloj brumi konsistent.

Ne nje tigan hidhni vaj dhe me pas me ndihmen e nje luge hidhni brumin e patateve. Skuqini nga njera nae derisa te marrin ngjyre te arte dhe me pas kthejini nga ana tjeter.