Oriz me bajame dhe boronica - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Oriz me bajame dhe boronica me shije mjaft te vecante nen kombinimin e boronices dhe bajames.

Oriz me bajame dhe boronica
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Oriz me bajame dhe boronica - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni gjalpin në tigan dhe pak pas tij dhe orizin. Kavërdiseni orizin përreth 7 minuta. Më pas hidhni bajamet, boronicën kripën dhe piperin. Kavërdisini bashkë dhe për pak minuta të tjerë.

2
Oriz me bajame dhe boronica - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni ujin e nxehtë dhe lëreni orizin të ziejë derisa të shterrojë dhe të jetë gatuar.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Oriz me bajame dhe boronica - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni gjalpin në tigan dhe pak pas tij dhe orizin. Kavërdiseni orizin përreth 7 minuta. Më pas hidhni bajamet, boronicën kripën dhe piperin. Kavërdisini bashkë dhe për pak minuta të tjerë.

2
Oriz me bajame dhe boronica - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Më pas shtoni ujin e nxehtë dhe lëreni orizin të ziejë derisa të shterrojë dhe të jetë gatuar.

Oriz me bajame dhe boronica