Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Oreo Cheesecake Brownies bomb kalorike dhe shijesh te ndryshme. Kjo embelsire do tju ngacmoje shijet dhe e sigurte qe nga gjithe keto kalori do te shtoni ne peshe keshtuqe kujdes me sasine.

Oreo Cheesecake Brownies
Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr 10 mins
Perberesit
Mbushja e kremit te djathit:
1
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni biskotat në një qese dhe thyejini derisa te therrmohen. Lerini menjane.

2
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni gjalpë, sheqerna, vezë, vanilje, sodë buke dhe kripë me një mikser elektrik derisa të përzihen mirë. Trazoni në miell dhe 3 gota te oreove grimcuar.

3
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spërkatni tavën me pak vaj gatimi. Shtypni rreth ½ deri në 2/3 e brumit të biskotave në tave.

4
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni mbushjen e kremit te djathit krem mbi shtresën e brumit të biskotave.

5
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Thërrmoni brumin e mbetur të biskotave sipër shtresës së djathit krem. Spërkatni me 1 filxhan te oreos të grimcuar sipër shtresës së brumit të biskotave.

6
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni në 350° për rreth 35-40 minuta, ose derisa kruese dhëmbësh të futur në qendër të dalë e pastër.

Mbushjen e kremit te djathit:
7
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni djathin krem, vezët, vaniljen dhe sheqerin me një mikser elektrik derisa të qetë.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit
Mbushja e kremit te djathit:

Directions

1
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni biskotat në një qese dhe thyejini derisa te therrmohen. Lerini menjane.

2
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni gjalpë, sheqerna, vezë, vanilje, sodë buke dhe kripë me një mikser elektrik derisa të përzihen mirë. Trazoni në miell dhe 3 gota te oreove grimcuar.

3
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Spërkatni tavën me pak vaj gatimi. Shtypni rreth ½ deri në 2/3 e brumit të biskotave në tave.

4
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni mbushjen e kremit te djathit krem mbi shtresën e brumit të biskotave.

5
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Thërrmoni brumin e mbetur të biskotave sipër shtresës së djathit krem. Spërkatni me 1 filxhan te oreos të grimcuar sipër shtresës së brumit të biskotave.

6
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni në 350° për rreth 35-40 minuta, ose derisa kruese dhëmbësh të futur në qendër të dalë e pastër.

Mbushjen e kremit te djathit:
7
Oreo Cheesecake Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni djathin krem, vezët, vaniljen dhe sheqerin me një mikser elektrik derisa të qetë.

Oreo Cheesecake Brownies