Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Orecchiette me salcice dhe brokoli është e mbushur me shije dhe e shpejtë për tu bërë dhe e gjithë familja do ta adhuroje.

Orecchiette me salcice dhe brokoli
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Filloni duke gatuar makaronat.

2
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, ngrohni 1 lugë vaj ulliri në një tigan dhe shtoni sallamin.

3
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuani, duke e copëtuar mishin me një lugë, derisa sallami të fillojë të skuqet, 5-6 minuta. Shtoni hudhrën dhe gatuajeni edhe një minutë më shumë.

4
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni 4 lugët e mbetura të vajit të ullirit, brokolin, lëngun e pulës, kripën dhe thekonet e piperit të kuq. Gatuani, duke e trazuar shpesh, derisa brokoli te skuqet, 3-4 minuta.

5
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni gjalpin derisa të shkrijë dhe ziejini për disa minuta për të zvogëluar dhe përqendruar salcën.

6
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni përzierjen e sallamit dhe brokolit në makaronat e kulluara dhe hidhini mirë, së bashku me gjysmën e djathit të grirë.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Filloni duke gatuar makaronat.

2
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, ngrohni 1 lugë vaj ulliri në një tigan dhe shtoni sallamin.

3
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuani, duke e copëtuar mishin me një lugë, derisa sallami të fillojë të skuqet, 5-6 minuta. Shtoni hudhrën dhe gatuajeni edhe një minutë më shumë.

4
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni 4 lugët e mbetura të vajit të ullirit, brokolin, lëngun e pulës, kripën dhe thekonet e piperit të kuq. Gatuani, duke e trazuar shpesh, derisa brokoli te skuqet, 3-4 minuta.

5
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni gjalpin derisa të shkrijë dhe ziejini për disa minuta për të zvogëluar dhe përqendruar salcën.

6
Orecchiette me salcice dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni përzierjen e sallamit dhe brokolit në makaronat e kulluara dhe hidhini mirë, së bashku me gjysmën e djathit të grirë.

Orecchiette me salcice dhe brokoli