Omelete - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Omelete me veze e shpejte dhe e shijeshme per nje mengjes te bolleshem dhe te shendetshem.

Omelete - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time4 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Omelete - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas mesatar, rrihni vezët. Shkrini gjalpin në një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare. Hidhni ne tigan vezët e rrahura. Trazoni dhe tundeni tiganin, duke lëvizur vezët përreth derisa të mpikset omeleta.

2
Omelete - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ulni nxehtësinë në të ulët dhe ktheni omeleten nga ana tjeter. Shtoni mbushje që dëshironi.
Lëreni omëletën të gatuajë derisa vezët të vendosen plotësisht, 2 Minuta, pastaj butësisht rrotulloni omletën dhe transferojeni në një pjatë.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Omelete - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas mesatar, rrihni vezët. Shkrini gjalpin në një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare. Hidhni ne tigan vezët e rrahura. Trazoni dhe tundeni tiganin, duke lëvizur vezët përreth derisa të mpikset omeleta.

2
Omelete - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ulni nxehtësinë në të ulët dhe ktheni omeleten nga ana tjeter. Shtoni mbushje që dëshironi.
Lëreni omëletën të gatuajë derisa vezët të vendosen plotësisht, 2 Minuta, pastaj butësisht rrotulloni omletën dhe transferojeni në një pjatë.

Omelete