Smoothie me Tershere dhe Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyBeginner

Smoothie me tershere dhe fruta. E shijeshme e shpejte dhe mjaft e shendetshme.

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Tershere dhe Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hedhim te gjithe perberesit ne blender dhe i leme te miksohen per 2 Minuta.

2
Smoothie me Tershere dhe Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servireni dhe shijojeni si pjese te dites tuaj, nese deshironi mund ti shtoni dhe pak akull per ta bere me freskuese.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Tershere dhe Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hedhim te gjithe perberesit ne blender dhe i leme te miksohen per 2 Minuta.

2
Smoothie me Tershere dhe Fruta - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servireni dhe shijojeni si pjese te dites tuaj, nese deshironi mund ti shtoni dhe pak akull per ta bere me freskuese.

Smoothie me Tershere dhe Fruta