Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Njoki me proshute dhe pana si nje recete e shpejte per tiu shpetuar nga uria dhe njekohesisht shume te shijeshme.

Njoki me proshutë dhe pana
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Si fillim skuqim proshuten me gjalpe. Shtoni panen dhe parmixhano. Trazojini mire.

2
Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, shtoni ne nje tenxhere me uje te valuar njoki.

3
Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jene zier njokit i shtojme ne tiganin me kremin e pergatitur dhe i perziejme mire.

4
Njoki me proshutë dhe pana

E servirim ne pjate dhe siper i shtojme djathe parmixhano.

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Si fillim skuqim proshuten me gjalpe. Shtoni panen dhe parmixhano. Trazojini mire.

2
Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, shtoni ne nje tenxhere me uje te valuar njoki.

3
Njoki me proshutë dhe pana - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jene zier njokit i shtojme ne tiganin me kremin e pergatitur dhe i perziejme mire.

4
Njoki me proshutë dhe pana

E servirim ne pjate dhe siper i shtojme djathe parmixhano.

Njoki me proshutë dhe pana