Negroni - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Negroni është një nga koktejet më të famshëm italiane, me një shije të pagabueshme, e cila shërbehet në një gotë të vogël, të mbushur me akull, të shoqëruar me një fetë portokalli. Konsiderohet simbol i aperitivit italian dhe, në sajë të shijes së tij të thjeshtë dhe të ekuilibruar, është ndër koktejlet më të njohura së bashku me klasikët e tjerë si Spritz ose Americano. Zbuloni më poshtë se si të pregatisni një koktej perfekt Negroni në shtëpi

Yields1 Serving
Prep Time5 mins
Produktet kryesore
1
Negroni - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë qelqi shtoni akull sa ¾ e gotë. Më pas shtoni gin-in, vermouth-in dhe në fund camparin-in. Përziejini. Dekoroni gotën me një fetë portokalli dhe koktejli juaj është gati.

Category, Cuisine

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Negroni - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë qelqi shtoni akull sa ¾ e gotë. Më pas shtoni gin-in, vermouth-in dhe në fund camparin-in. Përziejini. Dekoroni gotën me një fetë portokalli dhe koktejli juaj është gati.

Negroni