Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Këto muffins me çokollatë dhe fara chia jane nje gjetje e përsosur për ju kur dëshironi diçka të ëmbël.

muffins me çokollatë dhe fara chia
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitje
1
Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një enë shtoni vezët dhe përzieni mirë. Shtoni miell, qumësht, vanilje, maja dhe vazhdoni trazimin mirë.

2
Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tani shtoni kakao, çokollatë të zezë, fara Chia dhe mjaltë. Përziejini mirë.

3
Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni me kujdes masën që keni përgatitur në forma specifike për kifle. Vendoseni në furrë për 30 minuta, në 180 gradë.

4
muffins me çokollatë dhe fara chia

Pasi të jetë gati vendosni sipër krem pasticerie ose zbukurojini me fruta.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitje
1
Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një enë shtoni vezët dhe përzieni mirë. Shtoni miell, qumësht, vanilje, maja dhe vazhdoni trazimin mirë.

2
Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tani shtoni kakao, çokollatë të zezë, fara Chia dhe mjaltë. Përziejini mirë.

3
Muffins me çokollatë dhe fara chia - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni me kujdes masën që keni përgatitur në forma specifike për kifle. Vendoseni në furrë për 30 minuta, në 180 gradë.

4
muffins me çokollatë dhe fara chia

Pasi të jetë gati vendosni sipër krem pasticerie ose zbukurojini me fruta.

Muffins me çokollatë dhe fara chia