Muesli me kajsi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tani të gjithë mund të shijojnë muesli me kajsi per mengjes dhe me super energjike.

Muesli me kajsi
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Perberesit
1
Muesli me kajsi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni vaj, mjaltë dhe sheqer në një tenxhere në zjarr të ngadaltë. Gatuajini, duke i trazuar, për 2 minuta ose derisa të shkrihen dhe të kombinohen. Lëreni të ziejë. Ulni nxehtësinë në të ulët. Ziejini për 2 minuta ose derisa të trashen pak. Hiqeni nga nxehtësia.

2
Muesli me kajsi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni tërshërën, puffs orizi, boronicë, kajsi, kanellë dhe përzierje mjaltë në një tas. Trazojini për të kombinuar. Me duar, shtypeni përzierjen fort në tavën e përgatitur. Piqni për 25 minuta ose derisa të artë. Hiqeni nga furra. Lërini mënjanë të ftohen plotësisht. Pritini në katrorë. Shërbejeni.

Category, , CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Perberesit
1
Muesli me kajsi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni vaj, mjaltë dhe sheqer në një tenxhere në zjarr të ngadaltë. Gatuajini, duke i trazuar, për 2 minuta ose derisa të shkrihen dhe të kombinohen. Lëreni të ziejë. Ulni nxehtësinë në të ulët. Ziejini për 2 minuta ose derisa të trashen pak. Hiqeni nga nxehtësia.

2
Muesli me kajsi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni tërshërën, puffs orizi, boronicë, kajsi, kanellë dhe përzierje mjaltë në një tas. Trazojini për të kombinuar. Me duar, shtypeni përzierjen fort në tavën e përgatitur. Piqni për 25 minuta ose derisa të artë. Hiqeni nga furra. Lërini mënjanë të ftohen plotësisht. Pritini në katrorë. Shërbejeni.

Muesli me kajsi