Mousse Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Mousse cokollate i fresket dhe shijeshem.

Mousse Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Mousse Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni nutella në një tas ne mikrovalë për disa sekonda derisa të zbutet. Lëreni të ftohet.

2
Mousse Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rrihni panen embel derisa te formohet nje krem dhe me pas shtoni nutellen. Trazojeni ngadale derisa nutella te shperndahet plotesisht ne krem.

Vendoseni musin në një qese kuzhine. Nëse mousse është shumë i lëngshem, vendoseni në frigorifer për 1 orë në qesen e kuzhines. Vendoseni në enët e servirjes dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 4 orë.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Mousse Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni nutella në një tas ne mikrovalë për disa sekonda derisa të zbutet. Lëreni të ftohet.

2
Mousse Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rrihni panen embel derisa te formohet nje krem dhe me pas shtoni nutellen. Trazojeni ngadale derisa nutella te shperndahet plotesisht ne krem.

Vendoseni musin në një qese kuzhine. Nëse mousse është shumë i lëngshem, vendoseni në frigorifer për 1 orë në qesen e kuzhines. Vendoseni në enët e servirjes dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 4 orë.

Mousse Cokollate